Alle activiteit

Aankondiging 1 Persbericht: EIM-campus en UnitedXperts slaan handen ineen
Meest van belang
john.dewaard
Voor u gelezen op werktrends.nl. Net als vorig jaar heeft Gartner tien IT-trends benoemd waarvan zij verwachten dat ze van groot strategisch belang zijn in 2018. Volgens het onderzoeks- en adviesbureau is ‘intelligence’ hét codewoord. Artificial Intelligence (AI) gaat in het komende jaar een verdere vlucht nemen. Applicaties, services en…
in Input & Capture
Meest van belang
hansdickerscheid
De “wereld van de communicatie” is de afgelopen jaren flink veranderd. Was het in het verleden altijd “offline” communicatie via print, e-mail of middels een PDF in de Berichtenbox, nu komt de focus veel meer te liggen op “online” communicatie via een App op de Smartphone, Tablet of op de Personal Computer. De term die de markt hiervoor momenteel… (Toon meer)
in Output & Communicate
Meest van belang
hansdickerscheid
De titel van deze bijdrage zegt eigenlijk al genoeg. Deze mening is overigens niet iets wat wij alleen bij UnitedXperts en EIM-campus vinden. Ook de grotere consultancy organisaties en andere netwerken zijn hiervan overtuigd. Deze ontwikkeling was exact voor Benedict Böhm en mij de reden in 2017 met UnitedXperts te starten en sinds kort nauw samen… (Toon meer)
in Information & Process
Meest van belang
john.dewaard
Uit onderzoek van vorig Dell Technologies blijkt dat 86 procent van de Nederlandse bedrijven (wereldwijd is dat 78 procent) gelooft dat digitale startups momenteel of in de toekomst een bedreiging vormen voor hun organisatie. Dat zorgt voor een soort selffulfilling prophesy: meer dan de helft denkt niet zeker te weten of ze over vijf jaar nog… (Toon meer)
in Information & Process
Meest van belang
hansdickerscheid
Onderstaand artikel van de CMO.com website geeft cijfermatig inzicht in het huidige mobiele landschap (waar we nu staan). Bij elk aandachtspunt vind je de link naar de bron van die cijfers. De mobiele telefoon wordt in ieder geval in steeds hogere mate onze persoonlijke mobiele assistent. Ook bij de ontwikkelingen binnen onze community is het goed… (Toon meer)
in Output & Communicate
hansdickerscheid
Ik las recentelijk een artikel dat ik in 1987 heb geschreven. De aanleiding was dat mijn toenmalige werkgever een Personal Computer (PC) privé project op basis van een Tulip Compact 2 computer was gestart, waar geen enkele collega aan mee wilde doen. Waarom niet?   Er was grote onduidelijkheid wat zo’n pc voor hen zou betekenen en waarom zou men… (Toon meer)
in Output & Communicate
hansdickerscheid
Er speelt voor de zelfstandig professionals onder ons nog steeds de discussie rondom de wet DBA. Deze wet is nu opgeschort tot 1 januari 2020. Ondertussen zal er niet gehandhaafd worden maar zullen de kwaadwillenden wel aangepakt worden. Onderstaand artikel in ZIPconomy geeft wat meer duidelijkheid. De uitzondering dat men boven een tarief van… (Toon meer)
in EIM-campus Help & Feedback
susanne.brands
Hieronder vindt u een overzicht van de recente of actuele opdrachten die door onze participanten bij hun klanten zijn uitgevoerd. Als u geïnteresseerd bent kunt u zelf contact met hen opnemen.   Hans Dickerscheid Hans Dickerscheid Gert van Gerner Gert van Gerner
in UnitedXperts
Meest van belang
unitedxperts
2017 - 2018   Branch: Zorg Bedrijf: Zorggroep Sirjon Participant: Gert van Gerner Functie: kwartiemaker BI / Informatie management Linkedin: https://www.linkedin.com/in/gertvangerner   Uitdaging “Doe onderzoek waardoor de beleving van de ICT dienstverlening bij interne klanten zo laag is en kom met aanbevelingen”.  Vervangen van de IT… (Toon meer)
in UnitedXperts
Meest van belang
markdisselhorst
Digitale transformatie belooft alles te veranderen. Toepassing van IT-oplossingen in nog meer aspecten van het dagelijkse zaken- en mensenleven. ‘Easy’ is hierbij het keyword.  Zo moest je ‘vroeger’ bellen om een formulier toegestuurd te krijgen dat je daarna invulde, ondertekende en opstuurde, waarna een medewerker je gegevens hopelijk foutloos… (Toon meer)
in Information & Process
Meer items laden