Opleidingen Projectmatig - Prince2 Practitioner (IMF)

Document aangemaakt door unitedxperts Moderator op 18-okt-2017Laatst gewijzigd door unitedxperts Moderator op 11-jan-2018
Versie 2Document tonen
  • Bekijken in modus volledig scherm

3 daagse klassikale projectmatige training

 

Inleiding

 

PRINCE staat voor PRojects IN Controlled Environments en is een internationaal erkende project management methode voor effectief project management. Het doel van PRINCE2 is om projecten succesvoller te laten verlopen. PRINCE2 is geschikt voor alle typen projecten en is gebaseerd op processen. Deze processen richten zich op het beheerst en gecontroleerd doorlopen van een project. De methode is ontwikkeld op basis van best practice; praktijkervaringen met projecten in organisaties. PRINCE2 vormt al sinds 1997 de algemeen geaccepteerde best practice op het gebied van project management. 

In deze zeer praktijkgerichte 3-daagse training wordt uw kennis van PRINCE2 die u opgedaan heeft met PRINCE2 Foundation verdiept en wordt u voorbereid op het PRINCE2 Practitioner examen. Tijdens de training wordt een realistische case behandeld waarin de processen van de methodiek centraal staan. De bijbehorende theorie leert u direct toe te passen in diverse groepsopdrachten.

 

Voor wie?

 

De PRINCE2 Practitioner training is bedoeld voor projectleiders of projectmanagers, projectcontrollers, projectadviseurs en kwaliteitsfunctionarissen, die hun kennis over de PRINCE2 methodiek en de praktische toepassing ervan willen verdiepen en succesvol het PRINCE2 Practitioner examen willen afleggen.

 

Voorkennis

 

Om succesvol deel te nemen aan de PRINCE2 Practitioner training en te slagen voor het examen heeft u tenminste 4 jaar relevante werkervaring nodig, waarvan tenminste 2 jaar op het gebied van project management.
Daarnaast dient u in het bezit te zijn van het PRINCE2 Foundation certificaat.

 

Lesmateriaal

 

Op de eerste dag van de training ontvangt u een uitgebreide Engelstalige trainingsmap met de presentaties, praktijkopdrachten, de casus, een voorbeeldexamen en een verklarende woordenlijst. U ontvangt teven het officiële OCG boek ‘Managing Successful Projects with PRINCE2 2009 Edition’.

 

Niveau training

 

De PRINCE2 Practitioner training wordt op HBO denk- en werkniveau gegeven. 

 

Examen (garantie)

 

Ben je (nog) geen participant van UnitedXperts, dan geldt voor jou het tarief dat op de website van IMF staat vermeldt. 
Wil je participeren bij UnitedXperts en ook meteen profiteren van ons gereduceerde tarief, neem dan contact met ons op. 
Ben je al participant van UnitedXperts en wil je weten wat jouw gereduceerde tarief is, neem dan hier contact met ons op.

 

Tarief

 

Ben je (nog) geen participant van UnitedXperts, dan gelden voor jou de algemene tarieven zoals die op de website van IMF staan.
Wil je participeren bij UnitedXperts en ook meteen profiteren van ons gereduceerde tarief, neem dan hier contact met ons op.
Ben je al participant van UnitedXperts en wil je weten wat jouw gereduceerde tarief is, neem dan hier contact met ons op.

Bijlagen

    Resultaten