Opleidingen Projectmatig - Lean IT Foundation (IMF)

Document aangemaakt door unitedxperts Moderator op 18-okt-2017Laatst gewijzigd door unitedxperts Moderator op 11-jan-2018
Versie 2Document tonen
  • Bekijken in modus volledig scherm

3-daagse klassikale projectmatige training + Lean IT Foundation examen

 

Inleiding

 

Lean IT is het krachtige samenspel tussen Lean Six Sigma en IT Service Management binnen IT-afdelingen en -organisaties. Lean is een filosofie die zich richt op waardevermeerdering. Deze filosofie helpt u om alleen datgene te produceren wat van waarde is voor uw klant. Verspilling wordt zoveel mogelijk gereduceerd.

Om de Lean IT Foundation kwalificatie te verkrijgen dient u te slagen voor het Lean IT Foundation examen van APMG dat 1 uur duurt. Het examen bestaat uit 50 multiple-choice vragen en wordt op de derde dag van de training afgenomen. Mocht u onverhoopt de eerste keer niet slagen, dan mag u geheel kosteloos het examen opnieuw afleggen.

 

Wanneer u slaagt voor het Engelstalige Lean IT Foundation examen ontvangt u 2 PE-punten t.b.v. het Lean IT certificatie vervolgprogramma. U kunt u namelijk verder verdiepen in Lean IT door de Lean IT Expert training te volgen. Bovendien ontvangt u 0,5 credit van de 6 credits die u nodig heeft om het ITIL v3 Expert certificaat te behalen.

 

Wie is APMG?

 

APMG-International (APMG – Association for Project Management Group) is gespecialiseerd in de internationale accreditatie en certificering van organisaties, mensen en processen binnen een scala van industrieën en managementdisciplines.
APMG-International is o.m. bekend van ITIL, PRINCE2, MSP, MoR, Sourcing Governance, COBIT en tal van andere certificeringen.

 

Voor wie?

 

De Lean IT Foundation training en certificering is opgezet voor alle medewerkers van een IT organisatie en voor IT professionals die Lean IT willen gaan toepassen of er sinds kort mee werken.

 

Vooropleiding

 

U heeft geen specifieke vooropleiding of ervaring nodig om deel te kunnen nemen aan de Lean IT Foundation training en te slagen voor het examen, alhoewel een basiskennis van IT concepten tot aanbeveling strekt.

 

Wat leert u?

 

Na de training kent u de concepten en basisprincipes van Lean IT, kunt u diverse Lean IT analyse instrumenten gebruiken, weet u wat Lean IT voor uw organisatie kan betekenen en kunt u de Lean filosofie toepassen in een IT-omgeving.

 

Certificaat

 

Deze opleiding is inclusief het Lean IT Foundation examen.

 

Tarief

 

Ben je (nog) geen participant van UnitedXperts, dan geldt voor jou het tarief dat op de website van IMF staat vermeldt. 
Wil je participeren bij UnitedXperts en ook meteen profiteren van ons gereduceerde tarief, neem dan contact met ons op. 
Ben je al participant van UnitedXperts en wil je weten wat jouw gereduceerde tarief is, neem dan hier contact met ons op.

Bijlagen

    Resultaten