Specials - Masterclasses

Document aangemaakt door unitedxperts Moderator op 17-okt-2017Laatst gewijzigd door unitedxperts Moderator op 11-jan-2018
Versie 3Document tonen
  • Bekijken in modus volledig scherm

Masterclass

0,5 of 1 dag

 

Bij het opleiden van participanten vindt UnitedXperts het erg belangrijk dat kennis en praktijkervaring bijeenkomt. Dit is voor ons de reden dat wij onze Xperts hebben gevraagd om hun kennis en kunde ook in te zetten om vakinhoudelijke masterclasses op te zetten.

Deze masterclasses bieden in een halve of hele dag diepgaande inzichten over een bepaald onderwerp. Zoals ook bij de leergangen worden de masterclasses gekenmerkt door hun praktische invulling. Elke masterclass geeft via discussie, opdrachten en praktische tips een resultaat dat de volgende dag direct kan worden toegepast. De masterclasses sluiten goed aan op andere opleidingen.

De masterclasses worden dus gedoceerd door onze ervaren Xperts binnen een specialisme. Met een beperkte investering in tijd en geld kan een organisatie naar een volgende stap worden geholpen. Of het nu gaat om complexe veranderingen als gevolg van veranderingen in klantcommunicatie of verdere optimalisatie van de Digitale Postkamer, bij UnitedXperts vinden organisaties de kennis en ervaring die wij graag willen delen.

 

We brengen voor een Masterclass graag een offerte uit. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

 

Masterclass Trends en Ontwikkeling

0,5 daagse masterclass

 

Inleiding

Het primaire doel van de Masterclass is de deelnemer praktische informatie te geven zelf te kunnen beslissen welke trends en ontwikkelingen relevant zijn voor zijn  of haar organisatie. Op basis van actuele informatie van evenementen, congressen, seminars en leveranciers uit binnen en buitenland wordt u meegenomen in de nieuwste ontwikkelingen. In veel gevallen is het goed de trends te kennen, zonder daar direct iets mee te moeten doen. Waar moet ik nu wel of niet in investeren? Een dilemma dat bij veel ondernemingen speelt. Wat als ik het niet doe, mis ik dan de “boot”? Iedereen vertelt me dat dit een groot probleem gaat worden, “Is dat wel zo, en zo ja wat kan ik er aan doen.

 

Voor wie?

 

Deze masterclass is bestemd voor informatiemanagers, managers klantcommunicatie, document- & content managers en business managers.

We brengen voor een Masterclass Trend en Ontwikkeling graag een offerte uit. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Bijlagen

    Resultaten