Opleiding Inhoudelijk - Business Intelligence en Business Analytics (IMF)

Document aangemaakt door unitedxperts Moderator op 17-okt-2017Laatst gewijzigd door unitedxperts Moderator op 11-jan-2018
Versie 4Document tonen
  • Bekijken in modus volledig scherm

5-daagse vakinhoudelijke training

 

Inleiding

 

De vraag naar gecertificeerde Business Intelligence Professionals wordt steeds groter.
CBIP is een wereldwijd aan belang winnende en de enige onafhankelijke persoonscertificering voor BI-Professionals. De CBIP titel is in het leven geroepen door TDWI, een organisatie die in de jaren ’90 in de VS is opgericht en nu een leidinggevend instituut voor Business Intelligence en Data Warehousing expertise ontwikkeling en certificering is. Vanuit de markt wordt de vraag naar gecertificeerde BI-Professionals steeds groter.

In de 5-daagse opleiding Business Intelligence en Business Analytics leert u hoe u Business Intelligence implementeert, effectief inzet en met analytics meerwaarde haalt uit uw data.

 

Voor wie?

 

Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij de informatievoorziening ter ondersteuning van de strategische en tactische besluitvormingsprocessen. Wij denken dan aan: business- en informatieanalisten, informatiemanagers, architecten, business consultants, data-analisten, data warehouse- en BI-specialisten, marketingspecialisten en controllers.

 

Niveau opleiding

 

Deze opleiding wordt gegeven op HBO(+) niveau.

 

Voorkennis

Er worden geen specifieke eisen gesteld om succesvol deel te kunnen nemen aan deze Business Intelligence en Business Analytics opleiding.

 

Certificering 

 

Wilt u gecertificeerd worden tot Certified Business Intelligence Professional dan dient u twee opleidingen te volgen, t.w.:

  • de 5-daagse (deel)opleiding Business Intelligence en Business Analytics, die hier uitgebreid beschreven staat; plus
  • de 5-daagse (deel)opleiding Data Warehousing en Data Management (die u eveneens via IMF kunt volgen).

Na afronding van deze twee opleidingen bent u uitstekend voorbereid op het Certified Business Intelligence Professional (CBIP) examen van TDWI (The Data Warehousing Institute).

 

Tarief

Ben je (nog) geen participant van UnitedXperts, dan geldt voor jou het tarief dat op de website van IMF staat vermeldt. 
Wil je participeren bij UnitedXperts en ook meteen profiteren van ons gereduceerde tarief, neem dan contact met ons op. 
Ben je al participant van UnitedXperts en wil je weten wat jouw gereduceerde tarief is, neem dan hier contact met ons op.

Bijlagen

    Resultaten