Opleiding Inhoudelijk - Enterprise Output Management Solutions (Disceru)

Document aangemaakt door unitedxperts Moderator op 17-okt-2017Laatst gewijzigd door unitedxperts Moderator op 11-jan-2018
Versie 4Document tonen
  • Bekijken in modus volledig scherm

5-daagse vakinhoudelijke leergang

 

Inleiding

 

Het vakgebied van outputmanagement is sterk in beweging. We worden geconfronteerd met allerlei nieuwe output- gerelateerde communicatietechnieken. Hierdoor verandert ook de wijze waarop wij het fysieke of digitale document strategisch voor ons bedrijf wensen in te zetten. Er zijn nieuwe digitale technieken voor outputmanagement beschikbaar, waarmee we sneller, goedkoper en beter met onze klant kunnen communiceren. In het vertrouwde papieren communicatiekanaal moet het document beter aansluiten op de persoonlijke verwachting en behoefte van uw klant. Denk bij de verandering maar eens aan fullcolour transactiedocumenten, e-mailcommunicatie, web interactie en aan de oplossingen voor sociale media. Het wordt door de dynamiek van het vakgebied steeds lastiger bij al die ontwikkelingen bij te blijven. En hoe wordt dit toegepast en geïntegreerd in het EOMS- landschap? Wij helpen je daarbij met de leergang: Enterprise Output Management Solutions (EOMS).

 

Doel van de leergang

 

Het doel van de leergang is dat cursisten na de gevolgde modules een duidelijk overzicht hebben van een complete EOMS-oplossing en deze kunnen toepassen in praktijksituaties. De leergang introduceert een architectuurmodel waarmee het hele proces, van dataontvangst tot en met de distributie van kant en klare documenten, wordt afgedekt. Per module krijgen deelnemers inzicht in de verschillende aspecten van hardware, documentsoftware en specifieke EOMS-toepassingen zoals procesoptimalisatie, multi-channel aflevering, Customer Experience Management en on-demand documentproductie.

 

Tijdsbesteding

 

Gedurende 5 dagen worden in een kleine groep klassikaal enkele onderwerpen (modules) behandeld, compleet met presentaties door de trainers, discussies, praktijkvoorbeelden en werkopdrachten. 
De frequentie van de lesdagen is eens per 2 à 3 weken.

 

Certificaat/Diploma

 

Je krijgt een certificaat van deelname.
Als je ook het examen met een positief resultaat afrondt, ontvang je ook een diploma.

 

Tarief

 

Ben je (nog) geen participant van UnitedXperts, dan geldt voor jou het tarief dat op de website van IMF staat vermeldt. 
Wil je participeren bij UnitedXperts en ook meteen profiteren van ons gereduceerde tarief, neem dan contact met ons op. 
Ben je al participant van UnitedXperts en wil je weten wat jouw gereduceerde tarief is, neem dan hier contact met ons op.

Bijlagen

    Resultaten