Opleiding Inhoudelijk - Enterprise Input Management Solutions (IMF)

Document aangemaakt door unitedxperts Moderator op 17-okt-2017Laatst gewijzigd door unitedxperts Moderator op 26-jan-2018
Versie 7Document tonen
  • Bekijken in modus volledig scherm

5-daagse vakinhoudelijke leergang

 

Inleiding

 

We worden allemaal geconfronteerd met de enorme veranderingen in de inkomende communicatie tussen klant en organisatie. Papier neemt af, maar e-mail, elektronische formulieren en SmartPhone apps voor interactie nemen in rap tempo toe. Hierdoor verandert ook de wijze waarop wij de verwerking van inkomende fysieke of digitale documenten anders en meer strategisch voor het bedrijf willen inzetten. Het wordt door de dynamiek van het vakgebied steeds lastiger bij al die ontwikkelingen bij te blijven. En hoe wordt dit toegepast en geïntegreerd in het EIMS- landschap?

 

Doel van de leergang

 

Het doel van deze leergang is dat cursisten na de gevolgde modules een duidelijk overzicht hebben van een complete EIMS-oplossing en deze in hun eigen praktijksituatie kunnen toepassen.
De leergang introduceert een architectuurmodel waarmee het hele proces, van ontvangst van de post (of elektronische data/documenten) tot en met de archivering en de koppeling met het bedrijfsproces, wordt afgedekt. Per module krijgen deelnemers vervolgens inzicht in de verschillende aspecten van hardware (scanning), Capture software platformen en specifieke EIM en DMR toepassingen zoals documentclassificatie, factuurverwerking en substitutie.

 

Tijdsbesteding

 

Gedurende 5 dagen worden in een kleine groep klassikaal enkele onderwerpen (modules) behandeld, compleet met presentaties door de trainers, discussies, praktijkvoorbeelden en werkopdrachten. 
De frequentie van de lesdagen is eens per 2 à 3 weken.

 

Certificaat/Diploma 

 

Je krijgt een certificaat van deelname.
Als je ook het examen met een positief resultaat afrondt, ontvang je ook een diploma.

 

Tarief

 

Ben je (nog) geen participant van UnitedXperts, dan geldt voor jou het tarief dat op de website van IMF staat vermeldt. 
Wil je participeren bij UnitedXperts en ook meteen profiteren van ons gereduceerde tarief, neem dan contact met ons op. 
Ben je al participant van UnitedXperts en wil je weten wat jouw gereduceerde tarief is, neem dan hier contact met ons op.

Bijlagen

    Resultaten