Opleiding Inhoudelijk - Electronic Records Management (IMF/AIIM)

Document aangemaakt door unitedxperts Moderator op 17-okt-2017Laatst gewijzigd door unitedxperts Moderator op 11-jan-2018
Versie 4Document tonen
  • Bekijken in modus volledig scherm

4-daagse vakinhoudelijke Master training

 

Inleiding

 

De 4-daagse Engelstalige Electronic Records Management training biedt inzicht in hoe records management optimaal benut kan worden in uw organisatie. De training is geschikt voor personen werkzaam in alle typen organisaties, zowel in de publieke als in de private sector. Alle typen records zullen aan de orde komen; de nadruk zal echter worden gelegd op elektronische records.

 

Wie is AIIM 

 

AIIM is dé internationale autoriteit op het gebied van Enterprise Content Management. AIIM is een objectieve en onafhankelijke non-profit organisatie.

 

ERM voor wie en waarom

 

De Electronic Records Management (ERM) training is onder andere interessant voor Business Managers, Content, Document en Archief Managers, Compliance Officers, Risk Managers, Records Management Professionals, maar ook voor solution integrators en providers, sales consultants, project managers en technische staf.
De ERM certificering staat garant voor een internationaal aantoonbaar kwaliteitsniveau
U positioneert uzelf definitief als ERM professional binnen het vakgebied
U bent op de hoogte van ‘real world solutions’ en ‘best practices’ voor de uitdagingen die u in uw dagelijkse praktijk tegenkomt
U komt in contact met ERM topexperts in het vakgebied die openstaan voor inhoudelijke discussie
U heeft toestemming om de officiële logo’s van AIIM op al uw communicatie-uitingen (business cards, e-mail, e.d.) op te nemen

 

Tijdsbesteding

 

Gedurende 4 dagen wordt in een kleine groep klassikaal enkele onderwerpen (modules) behandeld, compleet met presentaties door de trainers, discussies, praktijkvoorbeelden en werkopdrachten.
De training wordt gegeven op 4 aansluitende dagen.

 

ERM Master (ERMm) certificering

 

In 4 dagen bent u volledig op de hoogte van alle ins en outs om Electronic Records Management efficiënt in uw organisatie te implementeren. Wanneer u het examen succesvol afrondt, ontvangt u het officiële ERM Master (ERMm) certificaat van AIIM. De ERM certificering is 5 jaar geldig.

 

Tarief

 

Ben je (nog) geen participant van UnitedXperts, dan geldt voor jou het tarief dat op de website van IMF staat vermeldt. 
Wil je participeren bij UnitedXperts en ook meteen profiteren van ons gereduceerde tarief, neem dan contact met ons op. 
Ben je al participant van UnitedXperts en wil je weten wat jouw gereduceerde tarief is, neem dan hier contact met ons op.

Bijlagen

    Resultaten