Participatie Organisaties - bedrijven, zorg- en (semi-)overheidsinstellingen

Document aangemaakt door unitedxperts Moderator op 16-okt-2017Laatst gewijzigd door unitedxperts Moderator op 11-jan-2018
Versie 6Document tonen
  • Bekijken in modus volledig scherm

De voordelen voor de aan UnitedXperts verbonden Organisatie (bedrijven, zorg- en (semi-)overheidsinstellingen) zijn gekoppeld aan het gekozen participatieniveau. UnitedXperts regelt voor participerende organisaties een flexibele kennisschil bestaande uit Zelfstandig Professionals (Xperts), die op basis van hun specifieke EIM-kennis en vaardigheden én hun interesse in uw bedrijf en dienstverlening graag aan u verbonden willen zijn. UnitedXperts levert zelf diensten als architectuur advies, projectmanagement, resource management, recruitment (van specifieke zoekopdrachten,  Young-talent recruitment tot headhunting), coaching en opleidingstrajecten. Ons platform biedt tevens mogelijkheden voor het organiseren van gerichte bijeenkomsten voor de klanten en participanten van UnitedXperts.

 

Participatie biedt uw bedrijf inhoudelijke ondersteuning bij het opstellen van de juiste ‘search’ profielen voor uw zoektocht naar nieuwe medewerkers. Door onze bijdrage vanuit een vakinhoudelijke invalshoek vergroot én versnelt u de ‘vind-kans’ en verkleint u de kans op een ‘mis-hire’.

Uw participerende medewerkers ontvangen korting op trainingen, workshops en deelname aan congressen en tevens gratis toegang tot door UnitedXperts georganiseerde bijeenkomsten. Ten slotte ontvangt iedere participant het digitale vaktijdschrift Vipdoc, vaktijdschrift voor Enterprise Information Management en toegang tot het beschermde deel van onze website met chat, vlog en blog functionaliteit en een My-page.

 

Tegel Jade - Tegel Robijn - Tegel Briljant

 

In onze Participatievoorwaarden worden de onderlinge afspraken en regels van participatie inhoudelijk toegelicht. Voordat u zich inschrijft kunt u de voorwaarden lezen, printen en opslaan. Bij inschrijving dient u de voorwaarden te accepteren. Is een gedeelte van het jaar verlopen, dan wordt het tarief vastgesteld en berekend op basis van de nog resterende hele maanden.

 

Maatwerk

 

Indien gewenst kan ook een maatwerk dienstverlening worden afgesproken. Hiervoor kunnen we dan aanvullende afspraken met u maken. 

Voorbeelden van maatwerk zijn: inrichting regievoering van de document verwerkende afdelingen of coaching van marketing afdeling.
Neem voor een maatwerk aanbieding via ‘Contact’ contact met ons op of stuur een e-mail naar info@unitedxperts.nl.

 

Sponsoring

 

UnitedXperts biedt organisaties ook de mogelijkheid tot sponsoring. Zo bieden we o.a. de mogelijkheid de naam van uw organisatie op de website mee te nemen in onze roulerende “naamcarrousel” en wordt uw bedrijfsnaam getoond op digitale hulpmiddelen bij congressen en workshops. Uw bedrijf komt hierdoor onder de aandacht van onze participanten en bezoekers die allen werkzaam zijn binnen het EIM vakgebied. Voor sponsoring worden aanvullende afspraken met u gemaakt. De voorwaarde hierbij is wel dat uw bedrijf participeert op één van de drie participatieniveaus. De prijs van sponsoring is afhankelijk van het door uw bedrijf gekozen participatieniveau. Als u geïnteresseerd bent in (maatwerk) sponsoring, dan kunt u via “Contact” of via info@unitedxperts.nl een bericht bij ons achterlaten. Wij nemen daarna contact met u op voor het nader bespreken van de mogelijkheden

Bijlagen

    Resultaten