Heliview Conferences & Training

Document aangemaakt door unitedxperts Moderator op 12-okt-2017Laatst gewijzigd door unitedxperts Moderator op 11-jan-2018
Versie 3Document tonen
  • Bekijken in modus volledig scherm

Onze partner Heliview Conferences & Training initieert, ontwikkelt en organiseert congressen, B2B evenementen, trainingen en internationale studiereizen. Deze initiatieven, die zich met name richten op de branches informatie- en communicatietechnologie (ICT), mobiliteitsmanagement, industrie en zorg, zorgen voor kennisdeling en brengen zakelijke contacten tot stand.

 

Congressen en evenementen

 

Hun congressen en evenementen bieden (hoger) management en senior specialisten een podium om kennis te delen en te netwerken. Kennisoverdracht vindt plaats via inspirerende keynotes, praktijkgerichte sessies, interactieve workshops en round tables. Hun concept van 1-op-1 gesprekken garandeert dat deelnemers en partners op een eenvoudige en informele manier contact met elkaar leggen om kennis en ervaring uit te wisselen.

 

Trainingen

 

In hun unieke en praktische trainingen staat een juiste balans tussen theorie en praktijk centraal. De koppeling met de praktijk levert cruciale kennis, skills en tools voor deelnemers en hun organisaties. Ze werken met een enthousiast team van zeer ervaren trainers die hun expertise, kennis en ervaring delen.

 

Internationale studiereizen

 

Tijdens hun internationale studiereizen, staat kennisdeling en netwerken met (hoger) management en senior specialisten centraal. De studiereizen gaan naar de meest prestigieuze en inspirerende internationale conferenties, waar de laatste ontwikkelingen en innovaties binnen het vakgebied worden getoond.

Bijlagen

    Resultaten