Anderson Online Robottic Accounting

Document aangemaakt door unitedxperts Moderator op 12-okt-2017Laatst gewijzigd door unitedxperts Moderator op 11-jan-2018
Versie 4Document tonen
  • Bekijken in modus volledig scherm

Wij hebben met Anderson Online de perfecte partner en dienstverlening gevonden voor onze financiële activiteiten. Deze dienstverlening wordt door Anderson Online ook aan onze Xperts, opdrachtgevers of leveranciers geboden. Onderstaand een korte toelichting op de geboden dienstverlening.

 

Digitale boekhouding

 

Onze volledig digitaal werkende boekhouder Anderson Online, draagt zorg voor het juist boekhoudkundig verwerken van alle financiële transacties. Groot voordeel van Anderson Online is dat hij, na jaren als rijksaccountant bij de belastingdienst gewerkt te hebben, de werkelijke kneepjes van het vak in relatie tot de belastingwetgeving kent. Met zijn digitale tools, het financiële inzicht dat je krijgt plus de verdere persoonlijke ondersteuning van Anderson Online kun je zelf betere financiële resultaten halen. Tijd die jij nu aan je boekhouding besteedt, die kan dan door je worden benut aan je eigen vakgebied.

Middels een digitaal werkend boekhoudsysteem is het een kwestie van het nemen van een foto van een bon of factuur middels de Conto app (smartphone en tablet) en klaar ben je. Als je dan ook al je zakelijk transacties met je bankkaart betaald en regelmatig één download van je MT-940 transacties van je bankrekening aan Anderson Online aanlevert, dan is je boekhouding direct op orde. Wij werken als UnitedXperts overigens met een BUNQ Bank account, omdat die automatisch online gekoppeld kan worden met Conto en het downloaden van de MT-940 helemaal overbodig maakt.

Alle aangiftes, zoals je Omzet- en je Inkomstenbelastingen maar ook je Privé aangiftes, worden daarna door Anderson Online voor je geregeld. Een mooie vorm van het volledig ontzorgd worden. Klik voor een brochure HIER.

 

Broodfonds

 

Via Anderson Online kan er bij voldoende animo een Broodfonds constructie geboden worden aan onze Xperts. Je stort dan geld op een eigen rekening, wat ook altijd van jou blijft. Over en weer worden schenkingen gedaan aan elkaar op momenten waarover vooraf en onderling afspraken zijn gemaakt met alle deelnemers van het broodfonds. Denk hierbij aan ziekte en aan bijvoorbeeld momenten dat iemand tijdelijk zonder een opdracht zit. Ook zijn er vooraf afspraken gemaakt over wanneer zo’n schenking van toepassing is, voor welke maximale duur een afspraak geldt en wat de hoogte is van het te schenken bedrag. Dit gehele proces zal voor UnitedXperts, bij voldoende animo en nadat er over en weer afdoende vertrouwen is opgebouwd tussen de potentiele deelnemers, door Wil-Online worden gefaciliteerd.

 

Advisering

 

Anderson Online kan je adviseren bij de keuze van een rechtsvorm of bij belastingtechnische zaken.  Op basis van de door jou verstrekte informatie en uit een persoonlijk gesprek kan hij je adviseren en alles organiseren wat nodig is en wat hij als derde persoon mag doen voor je. Zo zal je zelf altijd wel de inschrijving bij de Kamer van Koophandel persoonlijk moeten doen.

 

Kosten

 

Voor een vaste jaarlijkse bijdrage die per kwartaal zal worden gefactureerd wordt je btw-kwartaal aangifte, je jaarlijkse zakelijke belastingaangifte en ook je privé aangifte van jou en je eventuele partner geregeld. Tevens kun je gebruikmaken van zijn advisering.

 

De prijzen voor de Xperts zijn (inclusief btw):

Eenmanszaak1.200,- euro
1x Werk BV1.500,- euro
1x Werkmaatschappij BV, 1x Holding BV1.800,- euro

 

Voor een schappelijk bedrag krijg je een hoop uitgekiende financiële dienstverlening tot je beschikking. Het is niet voor niets dat UnitedXperts zich aan Anderson Online, als onze financiële partner, verbonden heeft.

 

WMO

 

Vermeldenswaardig is dat Anderson Online bij de uitvoering van zijn dienstverlening ook gebruik maakt van hoogbegaafde gecertificeerde boekhoudkundige medewerkers met een handicap. Hiermee biedt Wil-Online ook een positieve bijdrage aan onze maatschappij, zoals die met de WMO wet bedoeld is.

Bijlagen

    Resultaten