Participatie organisaties en Zelfstandig Professionals

Document aangemaakt door unitedxperts Moderator op 12-okt-2017Laatst gewijzigd door unitedxperts Moderator op 28-feb-2018
Versie 60Document tonen
  • Bekijken in modus volledig scherm

Organisaties - bedrijven, zorg- en (semi-)overheidsinstellingen

 

U kunt als vakgenoot in vast dienstverband deelnemen aan één of meer van onze Special Interest Groups (SIG's) binnen het EIM-vakgebied. Binnen de SIG's kunt u kennis en ervaring delen en gebruikmaken van verschillende voordelen. Een belangrijk doel van de SIG's is met elkaar tot nieuwe inzichten te komen. Inzichten die we vervolgens weer in publicaties en tijdens presentaties met andere delen. Aan de organisatie die het u mogelijk maakt deel te nemen, stellen wij desgewenst een op maat samengestelde flexibele kennisschil beschikbaar. Deze 'schil' verbindt (Zelfstandig) Professionals met de gewenste kennis en ervaring en versnelt het vinden van de juiste (geaccrediteerde) vakgenoot. Zelf levert UnitedXperts diensten als architectuur advies, projectmanagement, resource management, recruitment, coaching, opleidingen én accreditatie.

 

Jade (195 euro)

Robijn (495 euro)

Briljant (2495 euro)

Voor digitaal en face-to-face kennis delen binnen Special Interest Groups  en korting op opleidingen, certificaties en events.

Jade + een speciaal voor uw organisatie een op maat samengestelde flexibele schil met de kennis- en kunde van onze Xperts.

Robijn + wil je je kennis en ervaring toetsen aan de accreditatiecriteria dan biedt dit niveau de coaching.

Word Participant - DetailsWord ParticipantDetailsWord ParticipantDetails


Zelfstandig Professionals, oftewel onze "Xperts"

 

De voordelen voor een Zelfstandig Professional zijn gekoppeld aan het gekozen participatieniveau. Als participant van één of meer van onze Special Interest Groups (SIG's) treed je als Zelfstandige binnen in een netwerk van organisaties die het delen van kennis en ervaring over EIM hoog in het vaandel hebben staan. Participanten krijgen persoonlijke aandacht, desgewenst ook bij het verbeteren van het CV en motivaties, maar ook bij het samenstellen van een curriculum ter voorbereiding van accreditatie. UnitedXperts biedt de Zelfstandige tevens de mogelijkheid inkomsten te verkrijgen door het schrijven van artikelen, het invullen van coaching trajecten, maar ook door het aanbrengen van kansen voor andere participanten. Participatie biedt ook gratis toegang tot door UnitedXperts georganiseerde bijeenkomsten en korting op opleidingen, workshops en deelname aan congressen.

 

Jade (195 euro)

Robijn (545 euro)

Briljant (1495 euro)

Voor digitaal en face-to-face kennis delen binnen Special Interest Groups  en korting op opleidingen, certificaties en events.

Jade + "matchen" van uw kennis, vaardigheden met de opdrachten die wij via onze contacten verwerven.

Robijn + wil je je kennis en ervaring toetsen aan de accreditatiecriteria dan biedt dit niveau de coaching.

Word Participant - Details Word Participant - Details Word Participant - Details 


Sponsoren

 

UnitedXperts heeft voor partners mogelijkheden tot sponsoring beschikbaar. Neem hiervoor contact met ons op via info@unitedxperts.nl

Bijlagen

    Resultaten