Initiatiefnemers

Document aangemaakt door unitedxperts Moderator op 12-okt-2017Laatst gewijzigd door unitedxperts Moderator op 28-feb-2018
Versie 17Document tonen
  • Bekijken in modus volledig scherm

De Nederlandse arbeidsmarkt flexibiliseert in hoog tempo. Steeds meer mensen stellen zich, vrijwillig of noodgedwongen, beschikbaar als Zelfstandig Professional. De keerzijde en zelfs de grens van flexibilisering komt steeds duidelijker in beeld. Niet alleen Zelfstandig Professionals zoeken nieuwe structuren, ook bedrijven zijn op zoek naar nieuwe manieren de beschikbaarheid van kennis en ervaring kwalitatief en kwantitatief te borgen. Om in deze dynamische markt optimaal te kunnen presteren is nauwer contact tussen Zelfstandig Professionals onderling én met bedrijven met vergelijkbare specialisten in vast dienstverband essentieel. Een nieuw evenwicht, een nieuwe samenwerking is noodzakelijk.

 

Hans DickerscheidHans Dickerscheid

 

Na een carrière van meer dan 30 jaar in het Enterprise Information Management (EIM) vakgebied, waarvan bijna de helft als ZP-er, raakte Hans Dickerscheid steeds meer overtuigd van de gedachte dat ZP-ers veel meer voor elkaar kunnen betekenen. “Alleen is maar alleen”, is een cliché, maar uiteindelijk sta je, hoe zelfstandig je ook bent, samen vele malen sterker. Zelfstandig Professionals moeten veel nauwer met elkaar samenwerken en er dient één platform te zijn voor het Enterprise Information Management vakgebied voor zowel de ZP’ers als de vakgenoten in vaste dienst bij organisaties.

Benedict Bohm

Benedict Bohm

 

Als Resource Director van een internationaal IT bedrijf ondervond Benedict dat het steeds moeilijker werd op het juiste moment voldoende goed opgeleid en ervaren 'personeel' beschikbaar te hebben. Investeren in opleiding blijft noodzakelijk, maar het wordt steeds belangrijker snel en doelgericht binnen de flexibele kennismarkt te kunnen schakelen. Vandaar dat wij nauw samenwerken met de grootste Nederlandse intermediair De Staffing Groep en voor ieder bij ons participerend bedrijf of instelling een op maat samengestelde flexibele kennisschil beschikbaar stellen.

Bijlagen

    Resultaten