Evaluatie

Document aangemaakt door unitedxperts Moderator op 12-okt-2017Laatst gewijzigd door unitedxperts Moderator op 11-jan-2018
Versie 4Document tonen
  • Bekijken in modus volledig scherm

Wij zorgen voor kwaliteitsborging van onze dienstverlening, in het bijzonder die van de werkzaamheden van de aan UnitedXperts verbonden Zelfstandig Professionals, onze Xperts. Eén van de methoden is evaluatie.

 

Als je bent ingezet via UnitedXperts en je opdracht loopt ten einde is het niet meer dan logisch dat je samen met je opdrachtgever evalueert hoe de werkzaamheden zijn verlopen. Vragen die daarbij de revue passeren zijn: Wat ging er goed, waar kan het beter, wat heb je geleerd etc. Op basis van deze feedback kun je jezelf in de intervisie gesprekken met je collega Xperts met hun hulp verbeteren. Dit is dus iets wat onderling tussen jou en de andere Xperts van de intervisie groep in vertrouwelijkheid behandelt en bespreekt. Alleen de excessen kun je met de Community Director van UnitedXperts bespreken. In alle opzichten geldt: alles in vertrouwen en in openheid naar elkaar en fouten mogen uiteraard gemaakt worden.

Bijlagen

    Resultaten