Intervisie

Document aangemaakt door unitedxperts Moderator op 12-okt-2017Laatst gewijzigd door unitedxperts Moderator op 11-jan-2018
Versie 6Document tonen
  • Bekijken in modus volledig scherm

Wij zorgen voor kwaliteitsborging van onze dienstverlening, in het bijzonder van de werkzaamheden van de aan UnitedXperts verbonden Zelfstandig Professionals, onze Xperts. Eén van de methoden is intervisie.

 

Intervisie heeft tot doel inzicht te krijgen in je eigen professioneel handelen, waarbij we in een groepje een vraagstuk vanuit de praktijk en vanuit de ervaringen van de Xperts bespreken, met elkaar analyseren en verbeteradviezen geven. Zo’n intervisie werkgroep wordt gefaciliteerd door een Companion of Master van UnitedXperts en we gebruiken de modernste communicatietechnieken voor dit overleg.

 

Onze intervisiegroep is minimaal 5 tot maximaal 8 deelnemers groot. Met intervisie helpen onze Xperts elkaar bij vraagstukken over het werk en het vak en leren ze van elkaar. Door intervisie vergroten we continu de persoonlijke effectiviteit en verhogen wij het kennisniveau van onze Xperts en dragen we bij aan het verhogen en het borgen van de door hen geleverde kwaliteit.

Bijlagen

    Resultaten