Over Ons

Document aangemaakt door unitedxperts Moderator op 12-okt-2017Laatst gewijzigd door unitedxperts Moderator op 17-jan-2018
Versie 17Document tonen
  • Bekijken in modus volledig scherm

Samen sterker met passie en ervaring: UnitedXperts brengt (Enterprise) Information Management professionals bij elkaar. Ervaren, maar ook beginnende IT’ers. Zelfstandigen én medewerkers van bedrijven en instellingen. Om van elkaar te leren, te coachen, inspiratie op te doen, artikelen te delen en ideeën uit te wisselen. Digitaal in ‘Special Interest Groups’, maar ook met opleidingen, accreditatie, congressen en workshops. Vanuit onze community ondersteunt UnitedXperts aangesloten organisaties tevens bij het vinden van geschikte kandidaten voor hun uniek samengestelde flexibele kennisschil. Zodoende helpen wij ook zelfstandig werkende professionals aan uitdagende werkzaamheden.

 

Met veel plezier vertellen wij u meer over ons bedrijf, wat wij nastreven, welke diensten wij verlenen en hoe dat wij Zelfstandig Professionals, onze Xperts, helpen hun diensten zo goed mogelijk aan opdrachtgevers aan te bieden. Tevens leggen wij bedrijven (inclusief leveranciers) en instellingen uit wat wij voor hen kunnen betekenen.

 

Bijlagen

    Resultaten