Welkom in de EIM-campus

Document aangemaakt door susanne.brands Moderator op 27-mrt-2017Laatst gewijzigd door susanne.brands Moderator op 23-mei-2017
Versie 12Document tonen
  • Bekijken in modus volledig scherm

Welkom in de EIM-campus 

De EIM-campus is een community voor EIM professionals. Voor de meeste content geldt dat je als gast in de 'Alleen-lezen' modus zit, om te kunnen reageren en vragen te kunnen stellen moet je registreren. 

 

Ben jij die bevlogen ECM/EIM professional die hart heeft voor zijn vak en constant op zoek is naar mogelijkheden om zijn kennis te verbeteren? Die graag in contact komt met vakgenoten om samen vragen te beantwoorden, actuele thema's te bespreken, zijn mening te uiten en deel te nemen aan een discussie of marktonderzoek? Dan is de EIM-campus "the place to be". Een community platform van en voor jou voor communicatie, interactie, om contacten te leggen, te weten wat er speelt en welke kennisevenementen er zijn of gaan komen. Maar bovenal een neutraal en niet-commercieel platform waar je, gewoon in het Nederlands, gerust je belangstelling kan tonen, je vragen kan stellen, je mening kan geven of met je kennis anderen kan helpen, en zonder dat iedere klik op de site wordt gevolgd voor commerciële doeleinden.

 

DE EIM-campus is geen volledig kant-en-klare kennisomgeving. Die moet worden gevormd, want die kennis zit bij jou. Jouw deelname en jouw input maken de EIM-campus tot een succes. Dus meld je gratis aan en help mee de EIM-campus voor jou en alle vakgenoten een waardevol medium te laten zijn.

 

De EIM-campus kent 4 hoofdsecties:

 


Kies je favoriete gebied, of alle gebieden, en wordt een actieve campusgebruiker. De campus organiseert ronde tafels om gericht over thema's kennis uit te wisselen. Populaire en waardevaste topics worden eens per kwartaal vastgelegd in het EIM in Business magazine. En één keer per jaar worden de beste cases of meest inspirerende mensen tijdens de EIM Awards in het zonnetje gezet. Van communiceren en informatie delen naar waarderen. Voor jou en door jou.

 

Hier zijn een paar tips om je op weg te helpen:

Bijlagen

    Resultaten