navigatie overslaan
Alle plaatsen >

Output & Communicate

Inloggenom te volgen, delen en deel te nemen in deze community. Geen lid? Sluit u nu aan!

Recente Activiteit

hansdickerscheid
“The Future is near”, horen je vaak zeggen. Bedrijven hebben de afgelopen jaren bakken vol data en informatie van hun klanten in hun CRM applicaties en binnen hun eigen bronsystemen verzameld. Door de opkomst van allerlei nieuwe communicatietechnieken wordt het mogelijk direct en veel beter in te spelen op de directe communicatie- en… (Toon meer)
in Output & Communicate
hansdickerscheid
De “wereld van de communicatie” is de afgelopen jaren flink veranderd. Was het in het verleden altijd “offline” communicatie via print, e-mail of middels een PDF in de Berichtenbox, nu komt de focus veel meer te liggen op “online” communicatie via een App op de Smartphone, Tablet of op de Personal Computer. De term die de markt hiervoor momenteel… (Toon meer)
in Output & Communicate
john.dewaard
Voor u gelezen op werktrends.nl. Net als vorig jaar heeft Gartner tien IT-trends benoemd waarvan zij verwachten dat ze van groot strategisch belang zijn in 2018. Volgens het onderzoeks- en adviesbureau is ‘intelligence’ hét codewoord. Artificial Intelligence (AI) gaat in het komende jaar een verdere vlucht nemen. Applicaties, services en… (Toon meer)
hansdickerscheid
Onderstaand artikel van de CMO.com website geeft cijfermatig inzicht in het huidige mobiele landschap (waar we nu staan). Bij elk aandachtspunt vind je de link naar de bron van die cijfers. De mobiele telefoon wordt in ieder geval in steeds hogere mate onze persoonlijke mobiele assistent. Ook bij de ontwikkelingen binnen onze community is het goed… (Toon meer)
in Output & Communicate
hansdickerscheid
Ik las recentelijk een artikel dat ik in 1987 heb geschreven. De aanleiding was dat mijn toenmalige werkgever een Personal Computer (PC) privé project op basis van een Tulip Compact 2 computer was gestart, waar geen enkele collega aan mee wilde doen. Waarom niet?   Er was grote onduidelijkheid wat zo’n pc voor hen zou betekenen en waarom zou men… (Toon meer)
in Output & Communicate
john.dewaard
Voetbalclub Ajax heeft een vijfjarige samenwerking met Hewlett Packard Enterprise (HPE) gesloten. Zo wil de club kunnen anticiperen op de exponentiële groei van data en de toegenomen behoeften van de ICT-tak naar opslag. Ajax verzamelt data over bijvoorbeeld spelers, analyseert deze en doet er voorspellingen over.   Dat stond te lezen in een… (Toon meer)
john.dewaard
De ICT-arbeidsmarkt is nog altijd krap, maar de regionale verschillen zijn groot. Met name in de regio’s groot-Amsterdam, Utrecht, Brabant en Zeeland is de arbeidsmarkt voor IT’ers zeer krap, terwijl er ook 2 regio’s zijn waar de spanning op de arbeidsmarkt gemiddeld is. Dat zou blijken uit cijfers van het UWV naar aanleiding waarvan AG een… (Toon meer)
john.dewaard
Mijn zoon had kort geleden contact met het KCC van De Nederlandse Loterij. Met een simpele vraag, of eigenlijk een simpel verzoek. Hij wilde stoppen met de Staatsloterij. Hij had (ook) ontdekt dat de winstkans wel erg klein was. Maar... Opzeggen gaat niet zo simpel. Er is echter wel een mooie website. Hij naar die site. Paar keer klikken om aan te… (Toon meer)
in Output & Communicate
john.dewaard
Sinds 1 januari 2017 zijn leveranciers van de Rijksoverheid verplicht om bij nieuwe inkoopovereenkomsten e-facturen te sturen. Per april 2019 dienen alle aanbestede overheidsdiensten e-facturen te kunnen ontvangen en verwerken. Lees het artikel over de gemeente Haarlem die al stappen heeft… (Toon meer)
in Output & Communicate
hans.kaashoek
Een bericht dat begint met "Geachte heer of mevrouw," verdwijnt meestal direct in de prullenbak. Ook een oppervlakkige, en vaak foutieve, data / tekst merge in alleen de aanhef trekt ook geen echte aandacht meer. In de overvloed aan berichten die we vandaag de dag ontvangen krijgt een bericht alleen aandacht als het duidelijk 100% op jou gericht… (Toon meer)
in Output & Communicate
Meer items laden