navigatie overslaan
Alle plaatsen > Input & Capture > Blog

Blogfeeds: Input & Capture

Wilt u een abonnement voor een RSS-feed voor deze blog? Er zijn verschillende opties. U kunt de post van de RSS-feed gebruiken om u te abonneren op een lijst met blogposts op deze blog. Gebruik de RSS-feed als u commentaren wilt zien die andere gebruikers op deze blog posten. En als laatste, gebruik, als u in een specifiek onderwerp bent geïnteresseerd, de tag voor RSS-feed, die u kunt aanpassen door een tag toe te voegen (of tags gescheiden duur een plus-teken) aan het eind van de feed-URL.

RSS-feed Posts: /community/input-capture/blog/feeds/posts
Commentaren RSS-feed: /community/input-capture/blog/feeds/comments
/community/input-capture/blog/feeds/tags/

LET OP: Er is een lijst met feeds voor alle blogs op dit systeem beschikbaar wanneer u de pagina globale feeds bezoekt

Over RSS-feeds

RSS (Really Simple Syndication) is een manier waarmee u de veranderingen van of aanvullingen op de content waar u om geeft, kunt volgen. Door u aan te melden voor de RSS feed voor deze content, vraagt u om een eenvoudige toegang tot informatie over veranderingen van of aanvullingen op de content.

Om RSS feeds te bekijken gebruikt u een RSS reader (ook wel bekend als een "aggregator"). Dit kan uw webbrowser zijn (recente versies van Internet Explorer, Firefox en Safari ondersteunen dit). Er zijn tevens readertoepassingen die specifiek zijn ontworpen voor het verzamelen en samenstellen van RSS feeds.

Klik op de link om u aan te melden voor de RSS feed die u wenst.