navigatie overslaan
Alle plaatsen >

Input & Capture

Inloggenom te volgen, delen en deel te nemen in deze community. Geen lid? Sluit u nu aan!

Recente Activiteit

john.dewaard
De ICT-arbeidsmarkt is nog altijd krap, maar de regionale verschillen zijn groot. Met name in de regio’s groot-Amsterdam, Utrecht, Brabant en Zeeland is de arbeidsmarkt voor IT’ers zeer krap, terwijl er ook 2 regio’s zijn waar de spanning op de arbeidsmarkt gemiddeld is. Dat zou blijken uit cijfers van het UWV naar aanleiding waarvan AG een… (Toon meer)
john.dewaard
Basware geeft aan dat het aantal facturen dat met behulp van Optical Character Recognition handmatig wordt verwerkt met uitsterven wordt bedreigd. Lees het hele artikel http://www.documentwereld.nl/nieuws/1/12098-het_einde_van_ocr_is_nabij . Maar als we al niet eens afscheid van papier kunnen nemen (zoals recent onderzoek van The Clever People… (Toon meer)
in Input & Capture
john.dewaard
Postbode.nu, een online postkamer, lanceert de nieuwste versie van de Postbode.nu-app. Deze nieuwe generatie digitale postkamer geeft bedrijven en particulieren altijd inzage in de ontvangen en verstuurde communicatie. Waar het bedrijf deze diensten in het verleden via losse producten aanbood, is de dienstverlening nu volledig geïntegreerd in een… (Toon meer)
in Input & Capture
hans_dickerscheid_edp
Op 19 januari heeft Ties Bos van het bedrijf IRIS (a #Canon Compagnie) tijdens een reguliere meeting van de Special Interest Group (SIG) Inputmanagement tekst en uitleg en een productpresentatie gegeven over hun huidige product. #IRIS houdt zich bezig met scannen, capturing en verify processen bij de ingekomen communicatie verwerking en het voeden… (Toon meer)
in Input & Capture
hans.kaashoek
Als we praten over document en informatiecapture gaat het in 9 van de 10 gevallen over scanning en herkenning van binnenkomende documenten. Outside-in informatiestromen dus. Gedurende de afgelopen jaren is het begrip document wel meer een metafoor geworden voor een bericht dan het traditionele fysieke papieren document. Maar wat te doen met de… (Toon meer)
in Input & Capture
unitedxperts
Het Nederlandse bedrijvenlandschap is in tien jaar sterk veranderd. Er zijn bijvoorbeeld minder winkels, internetcafés, drukkerijen en kroegen in het straatbeeld terug te vinden dan in 2007. Daar kwamen met name webwinkels, ICT-bedrijven en managementadviesbureaus voor terug. Regionaal zijn er grote verschillen. Dat meldt het CBS op basis van… (Toon meer)
in Input & Capture
john.dewaard
Naarmate we meer onderweg zijn en gebruik maken van allerlei mobiele apparaten worden ook steeds meer gegevens verzameld. Althans, dat zou kunnen. Je kunt natuurlijk alle settings van je mobiele telefoon of tablet op een stand zetten dat niemand iets kan uitlezen, maar dan nog... Je weet het dan nog steeds niet helemaal zeker dat er niets met al… (Toon meer)
in Input & Capture
john.dewaard
Tijdens de EIM in Business kennissessie in het kader van het thema Input Management & Capture kwam het weer ter sprake: het Information Pre-Processing Center. het centrale punt in elk e organisatie waar langs alle inkomende kantcommunicatie plaatsvindt. waar dus ook alle data worden geaggregeerd, gecontroleerd, en gevalideerd om vervolgens het… (Toon meer)
in Input & Capture
john.dewaard
Onlangs stonden er weer diverse berichten in de media over snellere scanners. Het maakt daarbij even niet uit van wie die scanners waren. Er was een tijd dat dergelijke berichten werden 'gevreten' door het publiek. Sneller betekent immers sneller digitaal en sneller van het papier af. Maar wat maakt dat tegenwoordig nog uit? Alles wat nu op papier… (Toon meer)
in Input & Capture
john.dewaard
Van de GDPR tot ransomware. En van hacken tot de laatste IT-start-ups. Op de Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo op 1 en 2 november 2017 in de Jaarbeurs Utrecht vinden bezoekers meer dan honderd seminars, keynotes en casestudy’s over al deze actuele onderwerpen. Dit jaar is het centrale thema ‘Digital Driven Transformation’. Marktleiders,… (Toon meer)
Meer items laden