navigatie overslaan
Alle plaatsen Blogs

Blogfeeds

Wilt u een abonnement op een RSS-feed voor blogs in dit systeem? Er zijn verschillende opties.Gebruik, als u wilt zien wanneer nieuwe blogs worden aangemaakt, de RSS-feed Recente Blogs. Gebruik de RSS-feed Recente Blogs om u te abonneren op een lijst met alle blogposts in dit systeem en de RSS-feed Recente Commentaren, om alle commentaren voor elk blog te zien. Gebruik de RSS-feed Gebruiker als u posts wilt volgen van een specifieke gebruiker over meerdere blogs. En als laatste, gebruik, als u in een specifiek onderwerp bent geïnteresseerd, de tag voor RSS-feed, die u kunt aanpassen door een tag toe te voegen (of tags gescheiden duur een plus-teken) aan het eind van de RSS-feed-URL.

RSS-feed recente blogs https://www.eim-campus.nl/blogs/feeds/blogs
RSS-feed Recente Posts: https://www.eim-campus.nl/blogs/feeds/posts
RSS-feed recente commentaren: https://www.eim-campus.nl/blogs/feeds/comments
https://www.eim-campus.nl/blogs/feeds/users/
https://www.eim-campus.nl/blogs/feeds/tags/

LET OP: Voor een lijst met feeds voor een bepaald blog kunt u tevens de feedspagina op een blog bezoeken. Als u dus een lijst met alle feeds op Pete's blog wilt zien, bezoekt u: https://www.eim-campus.nl/blogs/pete/feeds

Over RSS-feeds

RSS (Really Simple Syndication) is een manier waarmee u de veranderingen van of aanvullingen op de content waar u om geeft, kunt volgen. Door u aan te melden voor de RSS feed voor deze content, vraagt u om een eenvoudige toegang tot informatie over veranderingen van of aanvullingen op de content.

Om RSS feeds te bekijken gebruikt u een RSS reader (ook wel bekend als een "aggregator"). Dit kan uw webbrowser zijn (recente versies van Internet Explorer, Firefox en Safari ondersteunen dit). Er zijn tevens readertoepassingen die specifiek zijn ontworpen voor het verzamelen en samenstellen van RSS feeds.

Klik op de link om u aan te melden voor de RSS feed die u wenst.